Karin de Smit

Wil jij je innerlijke krachtbronnen versterken en spanningsbronnen verminderen? Dan ben je hier op het juiste adres.

Als gezondheidscoach, trainer, interim (project)manager VVT, begeleid ik mensen en teams zodat zij weer in contact komen met passie, geluk, creativiteit, samenwerking en innerlijke rust.

CV foto

Jarenlange opgebouwde kennis en kunde

Jarenlang ben ik op zoek gegaan naar mijn krachtbronnen. Ik wist dat ik die in overvloed had maar had ze al heel jong verstopt achter onzekerheid en minderwaardigheidsgevoel. Dat gaf veel stress. Ik balanceerde constant tussen mensen helpen en zelf op de been blijven. Dat wilde ik veranderen. Het kostte mij teveel energie en ik kon mij niet bezig houden met wat ik leuk vond en wat voor mij belangrijk was.

Door deze levenservaring, coaching, de vele studies, boeken en het toelaten van mijn innerlijke wijsheid, weet ik wat ik kan, wat ik wil en waarvoor ik in deze wereld ben gekomen.

Mijn missie is: mens en organisaties leren hoe ze met meer balans werk/privé en/of mantelzorg kunnen combineren.

Vanuit deze missie begeleid ik al vele jaren mensen met stressgerelateerde klachten zoals burnout, rouw en verlies maar ook vage klachten waar medisch geen oorzaak voor gevonden wordt.

Cliënten komen bij mij omdat zij spanning en pijn los willen laten en willen leren omgaan met de moeilijke situaties die zij in hun leven ontmoeten. Doordat ze hun krachtbronnen weer versterken, ervaren ze zelfvertrouwen om tot die keuzes te komen die voor hen gezonder en dragelijker zijn.

Wat ga jij bij mij ontdekken:

  • Wat jouw persoonlijke archiefkast is. Welke ervaringen en herinneringen jij in je leven hebt opgedaan en nu om aandacht vragen
  • Hoe je weer met je kwaliteiten in contact komt
  • Waar jouw kracht ligt om op een gezonde wijze om te gaan met stressvolle- en pijnlijke situaties
  • Hoe je weer zelfverzekerder kunt worden
  • Wat de diepste oorzaak is van jouw stress/burnout
  • Hoe je weer beter in ‘je vel’ komt te zitten.
  • Hiervoor krijg je handvatten voor jouw persoonlijk veranderproces. Het wordt maatwerk helemaal op jouw situatie gemaakt.

Op basis van alle feedback die ik krijg, weet ik dat mijn aanpak te omschrijven is als: stapsgewijs; empathisch, praktisch; concreet; op maat; realistisch en altijd gericht op versterken van kwaliteiten en verminderen van spanning.

 

 

Laat stress geen burn-out worden